Playboy listasi seksikkäimmät julkkikset kuvineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on pullollaan erilaisia äänestyksiä muiden muassa seksikkäimmistä, kuumimmista ja kauneimmista julkkiksista. Nyt myös maailman tunnetuin miestenlehti Playboy on julkistanut oman vuosittaisen listansa.

Lehti listasi yhteensä 26 seksikkäintä kaunotarta, mutta ei laittanut kaunottaria kuitenkaan keskinäiseen paremmuusjärjestykseen. Lista paljastavine kuvineen löytyy tästä. Mallikaunottarista seksikkäimpien listalle pääsivät Bar Refaeli, Alina Puscau, Karissa Shannon, Kristina Shannon, Crystal Harris, Carmen Electra ja Ida Ljungqvist.

Realitytähdistä listalla olivat mukana Kim Kardashian, Holly Madison ja Joanna Krupa, ja näyttelijöistä Scarlett Johansson, Christina Hendricks, Tara Reid, Camilla Belle, Olivia Wilde, Sasha Grey, Angelina Jolie, Anna Paquin, Megan Fox, Jessica Alba, Lisa Rinna. Mukana oli myös laulajat Katy Perry, Beyonce, Aubrey O’Day, Nicole Scherzinger ja Alicia Keys.