The Baseballs julkaisi suomalaisbändin jättihitin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen suosikkiyhtye The Baseballs on viimein ottanut työstettäväkseen myös suomalaista musiikkia. Viime syksynä Rihannan Umbrella-kappaleen versiollaan ihastuttanut kolmikko on ollut erityisen suosittu juuri Suomessa. Bändi on nähty maassamme jo useilla vierailuilla ja kiertue alkaa tässä kuussa.

Yhtye on nyt levyttänyt suomalaisen Nylon Beat -tyttöduon Viimeinen-hittibiisin omalla voc’n’roll-tyylillään. Suurta suosiota nauttiva bändi coveroi kyseisen kappaleen englanninkielisestä Last In Line -versiota albuminsa uutta versiota varten. Kappale kuullaan myös Golden Capin televisiomainoksessa, jota kuvattiin helmikuussa Helsingissä. Katso mainos tästä tai artikkelin alta.

– Kuullessamme Nylon Beatin kappaleen tuntui se heti sopivalta ja se vääntyi hienosti Baseballs-tyyliin – sitä on hauska esittää. Vähän tietysti jännittää, miten suomalaiset ottavat sen vastaan, mutta uskomme, että se tekee oikeutta alkuperäiselle hitille. Tunnelma biisiä levytettäessä oli hieno, The Baseballs kommentoi.

Kappale tulee myös yhtyeen Strike!-albumin uuteen versioon, joka ilmestyy huhtikuussa. The Baseballs esittää kappaletta myös Suomen kiertueellaan, joka käynnistyy 22. maaliskuuta Tavastialla Helsingissä.