Robert Pattinson umpikännissä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Twilight-elokuvista maailmantähdeksi ponnahtanut näyttelijäkomistus Robert Pattinson osallistui aikaisemmin tällä viikolla uuden Remember Me -elokuvansa Britannian ennakkoensi-iltaan. Ensi-illasta tähti suunnisti juhlimaan Lontoon yöhön, jossa paparazzit ikuistivat tähden ottaneen muutaman alkoholijuoman liikaa.

Taksiin saatettu tähti näyttää loppuyöstä otetuissa kuvissa varsin humalaiselta. Lontoon trendikkäällä Ivy Clubilla juhlinut näyttelijä vaikuttaa olevan lähes sammumispisteessä, sillä hän saa vain vaivoin pidettyä silmiään auki. Katso kuvat tästä.

Pattinson nousi tämän hetken kuumimmaksi tähdeksi Twilight-elokuvien Edward-vampyyrin roolistaan. Tähden viimeisin elokuva on romanttinen draama Remember Me, joka tulee Suomen ensi-iltaan 2. päivä huhtikuuta. Pattinson seurustelee Twilight-elokuvien vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa.