Britney Spears unohti hintalapun vaippashortseihin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Britney Spears käväisi torstaina shoppailemassa Hollywoodin maineikkaassa Sunset Plazassa. Hymyilevä tähti löysi itselleen varsin erikoisen näköiset lyhyet shortsit, jotka hän laittoikin samantien päälleen jo kaupassa.

Uusissa vaippamallisissa shortseissa matkaa jatkanut poppari ei kuitenkaan huomannut, että shortseihin jäänyt hintalappu roikkui niiden takapuolella. Shortsien lisäksi iloinen laulaja oli pukeutunut mustiin sukkahousuihin, toppiin ja saappaisiin. Katso kuvat tästä.

Spearsin huhuttiin taannoin eronneen poikaystävästään Jason Trawickistä. Erohuhujen jälkeen pari on kuitenkin näyttäytynyt julkisuudessa käsi kädessä, joten eron voidaa olettaa olleen median keksimää. Spears ja Trawick ovat seurustelleet noin vuoden.