Povipommin möläytys talk-showssa tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen glamour-malli Katie Price on määrätty maksamaan entiselle managerilleen Claire Powellille huomattavat korvaukset. Syy korvauksiin löytyy Pricen omasta käytöksestä, sillä povipommi möläytti viime vuonna eräällä talk-show -vierailullaan epäilevänsä ex-managerillaan ja ex-miehellään olleen suhde.

The Graham Norton Show:n vieraana viime lokakuussa ollut Price syytti haastattelussa ex-manageriaan entisen miehensä viettelystä. Vaikka kyseinen kommentti editoitiin ohjelmasta pois, nousi asiasta kuitenkin kohu, kun liveyleisön edessä sanottu syytös levisi median tietoon.

Pricen kihloissa oleva ex-manageri nosti asiasta oikeusjutun puhdistaakseen oman maineensa. Price itse myös myönsi syytöstensä olleen valetta ja pyysi entiseltä manageriltaan anteeksi kommenttiaan, Daily Mail -julkaisu kertoo. Povipommi suostui myös maksamaan oikeudenkäyntikulujen lisäksi huomattavan korvauksen ex-managarilleen. Powell toimii edelleen Pricen entisen aviomiehen Peter Andren managerina.

Katie Price on viime aikoina puhunut muutoinkin ohi suunsa, sillä aikaisemmin tällä viikolla hän joutui lipsahduksensa vuoksi noloon tilanteeseen televisiosta suorana tulleessa haastattelussa. Tähti lausui nimittäin nykyisestä Alex-miehestään puhuessaan vahingossa entisen miehensä Peterin nimen.

Price meni naimisiin helmikuussa Las Vegasissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Parin avioliiton lainvoimaisuus on kuitenkin kyseenalainen, sillä parin vihkineellä papilla ei paikallisten viranomaisten mukaan ollut vihkilupaa. Pari itse väittää edelleen avioliittonsa olevan lainvoimainen, mutta menevät silti toistamiseen naimisiin tulevana kesänä Britanniassa.