Audrina Patridgen rinnat pursuivat mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin omaa ohjelmaansa tekevä realitytähti Audrina Patridge on noussut kuluneen vuoden aikana Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Hänen realityohjelmaansa esittävä MTV-kanava ei tosin päästänyt häntä taannoin mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Uusia silikonirintojaan viime päivinä lehtien sivuilla ahkerasti esitellyt kaunotar kuvattiin eilen Beverly Hillsissä hoidattamassa tummaa hiuspehkoaan kuntoon paikallisessa kampaamossa. Neitokainen oli ilmeisesti unohtanut hankkineensa muhkeat silikonit, sillä hänen pienen mustan mekkonsa yläosa oli rintavarustukseen nähden aivan liian pieni. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.