Mary-Kate Olsen pukeutuu kuin ”spurgu”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Lapsinäyttelijänä uransa aloittanut Mary-Kate Olsen ei ole vieläkään löytänyt tyylitajuaan. Huonoimmin pukeutuneiden julkkisten listallakin komeilleen Olsenin tyyli menee vuosi vuodelta oudommaksi.

Nyt 23-vuotias tähti on ikuistettu New Yorkissa oudossa spurgutyylissä. Erikoiseen jakkuun, pitkään hameeseen sekä isoon kaulahuiviin pukeutunut Olsen näytti julkkiksen sijaan lähinnä kodittomalta. Kerrospukeutumista harrastava tähti näytti hieman ylimitoittaneen vaatetuksen tarpeensa New Yorkin lähes kahdenkymmenen asteen lämpötilaan. Katso kuvat tästä.

Jo yhdeksänkuisena näyttelijänuransa yhdessä kaksoissisko Ashleyn kanssa aloittanut Mary-Kate on yrittänyt luoda uraa myös muodin parissa. Mallinakin työskennellyt Olsen on kokeillut siipiään myös muotisuunnittelijana. Anoreksiaakin sairastanut Olsen nähdään tämän vuoden puolella julkaistavassa Beastly-elokuvassa, jossa hän näyttelee muun muassa yhdessä Vanessa Hudgensin kanssa.