Kesha sivaltaa Britney Spearsia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven aikana suureen suosioon ympäri maailmaa muiden muassa Tik Tok -singlellään ja Animal -albumillaan noussut amerikkalaispoppari Ke$ha, eli Kesha Sebert, sivaltaa tuoreimmassa singlelohkaisussaan Britney Spearsia.

Hieman paremmin urallaan ainakin tähän mennessä menestynyt kollega saa osansa Styrofoam-nimisessä kappaleessa. Siinä Ke$ha laulaa kuinka mikään ei ole kestävää paitsi styroksi. Kollegastaan hän laulaa ”Kymmenen vuoden kuluttua, Britney Spears… Britney, kuka?”

Muile tähdille musiikkia edelleen aktiivisesti kirjoittava Ke$ha nousi taannoin Tik Tok -singlellään Yhdysvaltojen singlelistan ykköseksi. Viihdelehti Stara tapasi hänet viime syksynä Amsterdamissa. Katso videohaastattelu tästä. Britney Spears valittiin puolestaan äskettäin viime vuosikymmenen menestyneimmäksi poptähdeksi.