Disney kielsi silikonirinnat hittielokuvassaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Tuotantoyhtiö Walt Disneyn Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan neljännen elokuvan tekeminen aloitetaan alkukesästä. On Stranger Tides -nimeä kantava elokuva on nyt herättänyt erikoista huomiota, sillä elokuvan tuotantoyhtiö on kieltänyt elokuvasta silikonirinnoilla varustetut näyttelijättäret.

Elokuvaan haetaan naisnäyttelijöitä, mutta ainoastaan aidon rintavarustuksen omaavat näyttelijättäret saavat hakea elokuvasta roolia. Elokuvan ohjaajilla on tarkat kriteerit siitä, minkälaisia naisnäyttelijöitä leffaan halutaan.

– Kauniita naismalleja. Koko 34 tai 36, ei isompi tai pienempi. Ikä 18-25. Tanssijan hoikka vartalo pakollinen. Aidot rinnat välttämättömyys. Älä hae, jos sinulla on implantit, tuotantoyhtiön kriteereissä sanotaan Times Online -julkaisun mukaan.

Tuotantotiimin kielto vaikuttaa vähintäänkin oudolta, sillä naispääosaa kyseisissä leffoissa näytellyt Keira Knightley on aikoinaan paljastanut, että hänen rintavarustustaan meikattiin kuvauksissa, jotta se saatiin näyttämään isommalta.

– En ole niin hyvin varustettu, joten minulle kirjaimellisesti piirrettiin rinnat. Kesti noin 45 minuuttia joka päivä, kun maskeeraaja lisäsi varjoja ja volyymia niihin ja ne näyttivät fantastisilta, kunnes tuli liian kuuma, Knightley on kertonut.

Uusimman Pirates of the Caribbean leffan odotetaan valmistuvan ensi vuoden toukokuussa. Kolmessa aikaisemmassa leffassa suuria rooleja näytelleet Orlando Bloom sekä Keira Knightley eivät ole enää lupautuneet näyttelemään elokuvaan. Leffasarjassa kapteeni Jack Sparrowta näyttellyt Johnny Depp nähdään kuitenkin myös neljännessä osassa. Rinnalleen hän saa näyttelijätär Penelope Cruzin, joka esittää Mustaparta-merirosvon tytärtä.