Beatles-tähti ja ex-vaimo laskivat sotakirveen

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Edesmenneen Beatles-yhtyeen Paul McCartney koki pari vuotta sitten riitaisan eron ex-vaimonsa Heather Millsin kanssa. Virallisen avioeron vuonna 2008 saanut pari riiteli tuolloin oikeudessa asti multimiljonääri McCartneyn omaisuuden jaosta. Mills vaati oikeudessa itselleen huimia erorahoja ex-miehensä jättiomaisuudesta.

Erittäin riitaisan ja julkisen eron läpikäynyt ex-pari on erostaan asti ollut hyvin huonoissa väleissä. Nyt he ovat kuitenkin päättäneet tehdä sovinnon kuusivuotiaan tyttärensä vuoksi. Ex-parin välit ovat lämmenneet viime aikoina jopa niin paljon, että aikaisemmin toisiaan kaikin keinoin vältellyt ex-pari kutsuu toisiaan jopa viikottain luokseen kylään, Sunday People -paljastaa.

– Se on oikeastaan aika ihmeellistä. Paul ja Heather ovat oikeastaan aika hyviä ystäviä nyt. He vihasivat toisiaan suurella vimmalla niin pitkään. Nyt he ovat molemmat menneet elämässään eteenpäin ja heillä on uudet kumppanit, joten he ovat päättäneet käyttäytyä asiallisesti, lehden lähde kertoo.

Laulaja-laulutekijä Paul McCartney seurustelee nykyisin miljoonaperijätär Nancy Shevellin kanssa. Pari on seurustellut vuodesta 2007 asti.