Kelly Osbournen urakehitys jatkuu – telkkariin Dr. Philin kanssa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Rokkari Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on jo vuosia luonut omaa uraansa julkisuudessa. Osbournen julkkisperheen realityohjelmasta tunnetuksi noussut Kelly on jo ehtinyt kokeilla siipiään muun muassa näyttelemisen ja laulamisen parissa.

Nyt Kelly on jälleen laajentanut repertuaariaan, sillä hänet tullaan näkemään Suomessakin esitettävässä Dr. Phil -ohjelmassa. Kelly nähdään tavallisten ihmisten ongelmia käsittelevässä talk-showssa aika ajoin yhdessä itse Dr. Philin eli psykologi Phil McGrawn rinnalla. Neuvojaan ohjelmassa jakavan Osbournen rooli on tuoda ohjelmaan nuorempaa näkökulmaa, Entertainment Tonight -kertoo.

– Kelly on loistava lisä ohjelmaamme, koska hän on kokenut paljon samoja asioita, joita moni nuorempi katsojammekin kokee. Hän on kokenut niin huumeriippuvuuden kuin perheessäänkin olleet riippuvuudet. Hän on myös taistellut lihavuuden ja sen tuoman julkisen arvostelun kanssa, Dr. Phil kommentoi Osbournen mukaantuloa.

Osbournen perheen nuorin tytär on elänyt rankan nuoruuden. Päihderiippuvuuksistaan eroon päässyt Kelly on myös viime aikoina käynyt läpi valtavan muodonmuutoksen. Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailussa mukana ollut Kelly laihtui tanssiohjelman aikana ja sen jälkeen yli 20 kiloa. Muutoinkin teiniangstivuosistaan eroon päässyt 25-vuotias on alkanut panostaa ulkonäköönsä entistä enemmän. Tähdestä onkin povattu jopa uutta tyyli-ikonia.