Kirstie Alley paisui taas yli satakiloiseksi

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Kirstie Alley on jo vuosia taistellut liikakiloja vastaan. Jojoilevan painonsa kanssa taistellut tähti on jälleen päästänyt itsensä lihomaan ja nyt näyttelijätär painaa taas yli 100 kiloa.

Useaan kertaan itsensä näyttelijän mittoihin laihduttanut tähti on kuitenkin jälleen päättänyt karistaa liikakilojaan. Alleyn painonlaskua seurataan Yhdysvalloissa alkavassa Kirstie Alley’s Big Life -nimisessä realitysarjassa, Daily Mail -kertoo.

Vuonna 2006 tähti oli taas hoikassa kunnossa, kun hän laihdutti itsensä bikinikuntoon. Vuosien saatossa kilot ovat kuitenkin tulleet näyttelijättärelle takaisin, ja nyt hän painaa enemmän kuin aikoihin. Tähden tavoite on laihduttaa 40 kiloa päästäkseen tavoitepainoonsa. Katso kuvat tästä.

Kirstie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu –elokuvissa. Alley on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet.