Ke$ha paljastavassa uima-asussa rannalla

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Pop-maailman uusimpia tulokkaita oleva Ke$ha eli Kesha Sebert on saavuttanut kuluneen talven aikana suuren suosion ympäri maailmaa. Muun muassa Tik Tok -singlellään tanssikansaa villinnyt laulaja on tähän asti esiintynyt mediassa lähinnä musiikkinsa merkeissä.

Nyt oman sijansa julkisuudesta ansainneesta popparista on levinnyt julkisuuteen harvinainen rantakuva. Meikitön laulaja ikuistettiin Australiassa rannalla yksiosaiseen uima-asuun sonnustautuneena. Tähden musta uima-asu oli erittäin avonainen edestä. Yleensä vahvaan meikkiin sonnustautunutta meikitöntä laulajaa ei meinaa kuvasta edes tunnistaa. Katso kuva tästä.

Muile tähdille musiikkia edelleen aktiivisesti kirjoittava Ke$ha nousi taannoin Tik Tok -singlellään Yhdysvaltojen singlelistan ykköseksi. Viihdelehti Stara tapasi hänet viime syksynä Amsterdamissa. Katso videohaastattelu tästä.