Mila Kunis poseeraa tyylikkäänä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Mila Kunis muistetaan parhaiten Suomenkin televisiossa pyörineestä 70’s Show -komediasarjasta. Tummakutrinen näyttelijätär on nähty julkisuudessa useaan otteeseen poseeraamassa seksikkäissä kuvissa. Nyt tähti poseeraa jälleen, tällä kertaa GQ-lehden sivuilla.

Ukrainassa syntynyt Kunis esiintyy tuoreimmissa GQ-lehden kuvissa näyttävän näköisenä. Kaunis näyttelijätär poseeraa tyylikkäissä kuvissa kuin ammattilaismalli ikään. Katso kuvat tästä.

26-vuotias näyttelijätär on saanut televisioroolien lisäksi myös joitakin elokuvarooleja. Vuonna 2008 Kunis tähditti suomalaiseen Max Payne -peliin pohjautuvaa elokuvaa yhdessä Mark Wahlbergin ja Ludacrisin kanssa. Kunis näyttelee myös tänä vuonna ilmestyneessä The Book of Eli -leffassa yhdessä Denzel Washingtonin kanssa.