Sandra Bullock jatkaa piileskelyään – perui jälleen ensi-illan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Aviomiehensä pettämäksi tullut Hollywood-tähti Sandra Bullock välttelee edelleen julkisuutta. Näyttelijän mies Jesse James jäi äskettäin julkisesti kiinni syrjähypystä, kun miehen toinen nainen vuoti jopa 11 kuukautta kestäneen salasuhteen lehdistölle.

Sandra Bullock on onnistunut piiloutumaan julkisuudelta täysin miehensä syrjähypyn tultua julki. Näyttelijättären oli määrä kiertää parhaillaan Eurooppaa uusimman Elämä pelissä -elokuvansa ensi-illoissa. Kyseisestä elokuvasta Oscarin voittanut Bullock ei kuitenkaan pääse nauttimaan tuotoksensa markkinoinnista, sillä tähti on jättänyt jo kaksi ensi-iltaa väliin.

Näyttelijätär on aviokriisinsä vuoksi jättänyt elokuvan Lontoon ja Berliinin ensi-illat väliin. Bullockin poissaolo merkitsee samalla myös ensi-illan kutistumista tai jopa perumista, sillä leffan tuotantoyhtiön mielestä ensi-iltojen pitäminen on turhaa, jos elokuvan päätähti ei pääse paikalle, E! Online -kertoo.

Tällä hetkellä Sandra Bullock elää asumuserossa aviomiehestään. Pari ei ole ainakaan julkisesti hakenut vielä avioeroa. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2004 saakka. Tuolloin he tapasivat Discover Channelin Monster Garage -ohjelman kuvauksissa. Pariskunta avioitui vuonna 2005.