Amy Winehouse kutsuu vaginaansa lempinimellä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Päihteet uransa edelle aikoinaan laittanut poppari Amy Winehouse on paljastanut kutsuvansa alapäätään lempinimellä. Brittiläisen laulajan tunnustus on osa naisten intiimituotteita valmistavan yrityksen kampanjaa, jossa kehoitetaan naisia huolehtimaan intiimialueistaan paremmin.

Naisten hygieniatuotteita valmistava firma on perustanut Love Your Vagina -nimisen sivuston, jossa kehoitetaan naisia paljastamaan intiimialueilleen keksimiään lempinimiä. Winehousen kerrotaan osoittaneen tukensa kampanjalle ja paljastaneen kutsuvansa vaginaansa lempinimellä ”VaJew-Jew”, Digital Spy -julkaisu kertoo.

Musiikkiuraansa jäissä jo pitkään pitäneen Winehousen on uutisoitu seurustelevan nykyisin jälleen entisen aviomiehensä Blake Fielder-Civilin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2007 ja erosi jo vuonna 2009. Winehouse paljasti myös taannoin pitävänsä miesten lisäksi myös naisista. Poppari on kertonut olevansa biseksuaali ja olleensa romanttisissa suhteissa myös naisten kanssa.