Greyn Anatomia -tähti jätti sarjan lopullisesti – tässä syy

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Greyn Anatomiasta suuren kansan tietoisuuteen noussut Katherine Heigl on virallisesti vahvistanut jättäneensä sarjan lopullisesti. Tähden on jo aiemmin uutisoitu lopettavan sarjassa näyttelemisen, mutta nyt asiaan on tullut virallinen vahvistus.

Heigl on myös paljastanut syyn lähtönsä takana. Mediassa on veikkailtu näyttelijättären haluavan keskittyä enemmän noususuhdanteessa olevaan elokuvauraansa, mutta todellinen syy sarjan jättämiselle löytyy tähden kotoa.

– Perustin perheen ja se muutti kaiken. Se muutti myös haluni työskennellä kokopäiväisesti, Heigl on perustellut lähtöään Entertainment Weekly -lehdelle.

31-vuotias Heigl adoptoi miehensä Josh Kelleyn kanssa viime syksynä Nancy ”Naleigh” Leigh -nimisen tyttövauvan Koreasta. Vauvalla todettiin syntymän jälkeen hengenvaarallinen reikä sydämessä, jota hoidettiin leikkauksella vauvan ollessa vasta kahden kuukauden ikäinen.