Britney Spearsin ulkonäkö rapistuu silmissä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Erohuhujen pyörteissäkin taannoin ollut poppari Britney Spears on komeillut viime aikoina otsikoissa paljon myös pukeutumisensa tiimoilta. Poppari on herättänyt amerikkalaisissa viihdelehdissä ristiriitoja kieltäytymällä käyttämästä toppiensa alla rintaliivejä.

Paparazzien seuraamasta tähdestä leviää julkisuuteen miltei päivittäin kuvia. Rankkaa elämäntyyliä vuosia elänyt poppari alkaa kuitenkin tuoreimpien kuvien mukaan näyttää huimasti vuosiaan vanhemmalta. Tuoreimmissa tähdestä otetuissa kuvissa Spearsin ulkonäkö on vain kalpea varjo entisestään.

Takkuisessa tukassa ja sotkuisessa meikissä näyttäytynyt kahden lapsen äiti näyttää tuoreissa kuvissa lähes pelottavalta tummine silmäpusseineen. Poikaystävänsä kanssa liikkeellä ollut Spears oli kuitenkin viime aikaisista tavoistaan poiketen muistanut tällä kertaa pukea rintaliivitkin paitansa alle. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla News of the World -lehti uutisoi Britneyn eronneen agentti-miehestään Jason Trawickista. Jo seuraavana päivänä pariskunta kuitenkin kumosi huhut shoppailemalla käsi kädessä pitkin Beverly Hillsiä. Pariskunta on kuvattu viime päivinä paljon yhdessä, joten erouutisten voidaan olettaa olleen virheellisiä.