Povipommin mies hakeutui terapiaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Britannian suosituimpiin julkkiksiin lukeutuvan Katie Pricen nykyinen mies Alex Reid on hakeutunut terapiaan. Pricen myötä suureksi julkkikseksi Briteissä noussut Reid kokee julkisuuden tuoman paineen niin kovana, että on hakenut stressiinsä apua, The Sun -lehti kertoo.

Britannian julkkisten Big Brother -kilpailun alkuvuodesta voittanut Reid osallistuu Denis Fleming -nimisen terapeutin järjestämään henkiseen terapiaan, jonka tarkoituksena on vapauttaa vangittuja tunteita.

– Denisin apu ei ole vain auttanut minua olemaan oma itseni, vaan se on myös muokannut luonnettani ja saanut minut olemaan ylpeä siitä, kuka olen. Olen siitä ikuisesti kiitollinen, sillä itsensä on niin helppo kadottaa kaikkeen tähän ympärillä olevaan, Reid on kommentoinut.

Vapaapainijana sekä pornotähtenäkin uraa luonut Reid on pysynyt otsikoissa avioiduttuaan helmikuussa povipommi Katie Pricen kanssa Las Vegasissa. Parin pikavihkimisen lainvoimaisuus on kuitenkin kyseenalainen, sillä parin vihkineellä papilla ei paikallisten viranomaisten mukaan ollut vihkilupaa.