Audrina Patridge seksikkäänä pikkushortseissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkisten joukkoon omalla realitysarjallaan noussut Audrina Patridge hankki taannoin itselleen uuden rintavarustuksen. Sittemmin innokkaasti tuoreita rintojaan esitellyt tähti on jälleen ilostuttanut paparazzeja niukalla pukeutumisellaan.

Tällä kertaa kuvauksista tulossa ollut tähti malttoi pitää läpinäkyvän paitansa päällään – ainakin puoliksi. Pieniin mikroshortseihin pukeutunut tähti poseeraa paparazzeille erittäin hyväntuulisena. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.