Bar Refaeli mainostaa vähissä vaatteissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa on-off suhteessa jo pitkään ollut huippumalli Bar Refaeli nousi suuren luokan mallikaunottareksi saatuaan viime vuonna kunnian poseerata Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvassa.

Sittemmin erilaisissa bikini- ja mallikuvissa esiintynyt kaunotar nähdään nyt myös Passionata-alusvaatemerkin sensuelleissa alusvaatekuvissa. Refaeli poseeraa seksikkäissä alusvaatteissa pin-up -henkeen otetuissa kuvissa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuransa jo kahdeksan kuukauden ikäisenä. Ammatikseen mallintöitä kaunotar alkoi tehdä 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.