Julkkisten uusi muotitrendi? – Hintalaput vaatteissa!

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Britney Spears kuvattiin taannoin shoppailureissullaan Los Angelesissa omituisiin vaippashortseihin pukeutuneena. Samaiselta shoppailureissultaan kyseiset shortsit ostanut tähti oli kuitenkin unohtanut niihin hintalapun roikkumaan. Hintalapun jättäminen vaatteeseen näyttäisi muodostuvan jo trendiksi suuren maailman julkkiksilla, sillä nyt jo toinen megatähti on bongattu Los Angelesin kaduilla hintalappu vaatteessaan.

Näyttelijätär Vanessa Hudgens on tuorein hintalapun kanssa julkisesti näyttäytynyt. Hudgens käveli Beverly Hillsin kaduilla löysään pitkään paitaan pukeutuneena. Tähden tyylin pilasi – tai kruunasi – selässä roikkunut hintalappu. Katso kuvia tästä.

Vanessa Hudgens tuli tunnetuksi High School Musical -elokuvista. Näyttelijättären on huhuttu vievän Kirsten Dunstin roolin seuraavassa Spider-Man -elokuvassa, sillä Vanessan poikaystävä Zac Efron on jo kiinnitetty pääosaan Peter Parkerin rooliin.