Candice Swanepoel näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Mallimaailman kuumimpaan kärkikastiin kovaa vauhtia kipuava Candice Swanepoel alkaa hiljalleen olla jokaviikkoista täytettä viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen kaunotar on komeillut jo lukuisten lehtien mallikuvissa näyttävissä alusvaatteissa ja bikineissä.

Kuvankaunis Swanepoel kiinnitettiin myös taannoin Victoria’s Secret -malliston kasvoksi. Vaalea kaunotar poseeraa näyttävissä Victoria’s Secret -malliston bikinikuvissa entistäkin timmimmässä kunnossa. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.