Sandra Bullockin aviomies on krooninen pettäjä?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Sandra Bullock on viime päivinä ollut otsikoissa lähinnä pettäjämiehensä Jesse Jamesin ansiosta. Oscarinkin taannoin voittanut näyttelijätär on kadonnut julkisuudesta täysin miehensä syrjähypyn tultua julki.

Nyt realityohjelmistaan tunnetun Jesse Jamesin entinen vaimo Janine Lindemulder on avautunut ex-miehensä luonteesta. Pornotähtenä elantonsa saava Lindemulder on kertonut miehensä pettäneen häntäkin useasti heidän vuoden kestäneen avioliittonsa aikana.

– Hän on krooninen pettäjä. Minun käy sääliksi Sandraa, koska hän oli niin rakastunut Jesseen, että hän oli sokea ja sinisilmäinen, Lindemulder on kertonut In Touch Weekly -lehdelle.

Sandra Bullockin ja Jesse Jamesin avioliitto ajautui kriisiin, kun julkisuuteen levisi tieto Jamesin pettäneen vaimoaan stripparina työskentelevän naisen kanssa peräti 11 kuukauden ajan. Mediassa spekuloidaan parhaillaan Bullockin seuraavaa siirtoa, sillä asumuserossa tällä hetkellä oleva pari ei ainakaan vielä ole hakenut virallista avioeroa. Bullockin on kuitenkin huhuttu kertoneen ystävilleen avioliittonsa olevan ohi.