Britney Spearsin suhteesta tulossa kolmiodraama?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Britney Spears oli taannoin erohuhujen pyörteissä, kun hänen uutisoitiin eronneen poikaystävästään Jason Trawickista. Erohuhut ovat kuitenkin osoittautuneet perättömiksi, sillä pariskunta on nähty huhujen jälkeen jo useaan otteeseen julkisesti yhdessä.

Nyt parin suhteeseen on tulossa lisää paineita, sillä Spearsin äidin on huhuttu muuttavan popparin luokse asumaan. Spearsin on kerrottu itse pyytäneen Lynne-äitiään muuttamaan luokseen, OK! -lehti uutisoi. Popparin poikaystävällä ei ollut asiaan sananvaltaa.

– Jason tunsi, ettei hänellä ollut asiaan mitään sanomista. Mutta hän antoi sen olla, sillä Britneyn mieliala kohenee huomattavasti, kun hänen äitinsä on läsnä. Lynne auttaa myös laukaisemaan Britneyn ja tämän isän välille tulevia riitoja, OK! -lehden lähde kertoo.

Päihdeongelmistaan kärsinyt Britney on edelleen isänsä holhouksen alaisuudessa. Poptähti on seurustellut agentti Jason Trawickin kanssa vuoden.