Lady Gagaa verrataan Michael Jacksoniin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Lady Gagan nousujohteinen ura ei näytä vielä laantumisen merkkejä. Useissa maissa Monster Ball -kiertueensa kanssa tiuhaan kiertäneen laulajan musiikki on komeillut listojen kärjessä ympäri maailmaa. Poppari teki lisäksi äskettäin historiaa, sillä hänen musiikkivideoitaan on katsottu YouTube -palvelusta ennätykselliset miljardi kertaa.

Nyt popparin musiikkituottaja Rodney Jerkins on verrannut Gagaa jopa poptähti Michael Jacksoniin. Jerkinsin mielestä Gaga muistuttaa innovatiivisuudellaan edesmennyttä poplegendaa. Tuottaja povaa Gagan jäävän musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suurimpana naisviihdyttäjänä. Useiden nimekkäiden artistien kanssa yhteistyötä tehnyt Jerkins työskenteli aikoinaan myös Jacksonin kanssa. Gaga työskenteli Jerkinsin kanssa viimeisimmän Telephone-kappaleensa tiimoilta.

– Emme ole nähneet Gagan kaltaista artistia hyvin pitkään aikaan – emme ole nähneet artistia, joka ei pelkää mitään. Olen aina halunnut jättää leimani musiikkiin ja saada sanoa työskennelleeni Michael Jacksonin kanssa ja nyt työskentelen Lady Gagan kanssa, joka varmasti jää historiaan yhtenä kaikkien aikojen parhaana naisviihdyttäjänä, Jerkins on sanonut People-julkaisun mukaan.

Lady Gaga herätti taannoin ihmetystä essintymällä Uuden-Seelannin Aucklandissa erittäin voipuneen oloisena. Normaalisti aktiivisena lavaliikkujana tunnettu laulaja esitti konserttinsa viimeisen Bad Romance -kappaleensa suurimmaksi osaksi lattialla istuen tai maaten. Poppari on itse paljastanut pyörtyneensä kyseisenä iltana lavalle kolme kertaa. Laulaja kommentoi uupuneen olotilansa johtuneen aikaeron tuomasta rasituksesta.