Legendaarinen hittiyhtye vihjailee paluusta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Kaikkien aikojen menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva ABBA on vihjaillut mahdollisesta paluusta. Ruotsalainen lukemattomia hittejä tehtaillut yhtye voidaan tulevaisuudessa hyvinkin nähdä vielä yhden kerran keikalavalla.

ABBA-yhtyeen Benny Andersson ja Björn Ulvaeus ovat kertoneet paluun olevan hyvinkin mahdollinen. Kaksikko kertoi, että he voisivat kokoontua vielä kerran yhteen soittamaan intiimiin keikan, joka kuvattaisiin ja näytettäisiin ympäri maailmaa.

– Kyllä, miksi ei. En tiedä laulavatko tytöt enää mitään. Mutta se ei ole ollenkaan paha idea, Andersson sanaili The Times -lehden haastattelussa.

Yhtyettä on pyydetty aikaisemminkin tekemään paluuta. Vuonna 2000 heille tarjottiin peräti miljardi dollaria comeback-kiertueesta. Yhtye kuitenkin torjui tarjouksen.

Vuonna 1982 hajonnut ABBA nousi taannoin uudelleen suosioon, kun musikaali Mamma Mia! muunnettiin Hollywood-elokuvaksi. Elokuvan menestyksen myötä myös monet ABBA:n hittikappaleet saavuttivat uuden suosion.