Mallikaunottaret vähäpukeisina seksikkäissä yhteiskuvissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Victoria’s Secret -vaatemerkki juhli taannoin uimapuku-kataloginsa vuosipäivää. Vaatemerkki on julkaissut näyttävän uima-asuja esittelevän kuvastonsa jo viidentoista vuoden ajan.

Vaatemerkin uimapuku-katalogin vuosipäivää olivat myös juhlimassa merkin nykyiset vakiomallit Miranda Kerr, Candice Swanepoel sekä Alessandra Ambrosio. Kaunottaret poseerasivat myös näyttävissä yhteiskuvissa. Langanlaihat mallikaunottaret keikistelivät kameroille bikinien yläosissa sekä lyhyissä farkkushortseissa. Katso kuvat tästä.

Kaikki kolme mallia ovat jo ehtineet urallaan poseerata lukuisissa mallikuvissa. Pian 27-vuotta täyttävä Miranda Kerr on työskennellyt Victoria’s Secret -mallina vuodesta 2007. Austarialainen huippumalli on seurustellut jo useita vuosia näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.

Maailman seksikkäiden naisten listallakin hyvin pärjännyt Alessandra Ambrosio synnytti vuoden 2008 elokuussa lapsen. Pian 29-vuotta täyttävä Ambrosio palasi kuitenkin catwalkeille ja kameroiden eteen huippunopeasti vain muutama viikko synnytyksen jälkeen. Kolmikon tuorein tulokas on 21-vuotias Candice Swanepoel, joka on urallaan ehtinyt Victoria’s Secret -malliston lisäksi poseerata myös Niken, Dieselin sekä Guessin mainoskampanjoissa.