Kate Mossin kostea ilta baarissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen supermalli Kate Moss herätti taannoin julkisuutta esiintymällä täysin alasti miehille suunnatun Vogue Homme -lehden rohkeissa kuvissa. Vielä parisen vuotta sitten huumekierteessä elänyt malli on sittemmin saanut elämänsä mallilleen ja onnistunut jatkamaan mallinuraansa.

Villistä juhlinnastaan aiemmin tunnettu Moss nähdään vielä nykyäänkin silloin tällöin baareissa juhlatuulella. Nyt 36-vuotias malli on ikuistettu hyväntekeväisyysjuhlissa varsin railakkaissa tunnelmissa. Tiukkaan pikkumustaan pukeutunut malli inoutui tarttumaan myös mikkiin ja laulamaan karaokea.

Illan aikana Moss myös suuteli miestä, joka vuosi sitten järjestetyssä samaisessa hyväntekeväisyystilaisuudessa osti huippumallilta suudelman. Tuolloin Mossin suudelma huutokaupattiin vajaan 6000 euron hintaan. Suudelman huutanut mies pääsi lunastamaan kalliin suudelmansa aikatauluongelmien vuoksi vasta nyt vuotta myöhemmin. Katso kuvat tästä.

Kaikkien aikojen menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Moss aloitti mallinuransa jo 14-vuotiaana. Pitkän mallinuransa aikana hän on esiintynyt muun muassa Calvin Kleinin mainoskasvona.