Matt Damon: ”En menisi enää uudestaan naimisiin”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Onnellisesti naimisissa oleva Hollywood-näyttelijä Matt Damon on kertonut mietteitään avioliitosta. Vaimonsa Luciana Barroson kanssa vuodesta 2005 naimisissa ollut näyttelijä on sanonut avioliiton olevan mielestään naurettava ajatus.

– Rakastan olla naimisissa vaimoni kanssa – hän on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut. Mutta jos hän joskus jättäisi minut, en menisi enää uudestaan naimisiin. Koska se on hullua – olla koko elämänsä yhden ihmisen kanssa ilman, että tulee hulluksi, Damon on kertonut The Hollywood Reporter -julkaisulle.

Damonilla on baarimikkona aikaisemmin työskennelleen vaimonsa kanssa kaksi yhteistä tytärtä. Pariskunta tapasi vuonna 2003, kun Damon oli kuvaamassa Stuck on You -elokuvaansa. Suomalaisia sukujuuriakin omaava Damon seurusteli ennen nykyistä vaimoaan muun muassa näyttelijätär Minnie Driverin sekä Winona Ryderin kanssa.