Tältä Jessica Biel näyttää ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurustelevan Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Nyt näyttelijätär on ikuistettu Yhdysvalloissa Aspenin lentokentällä, jossa hän näyttäytyi luonnonkauniina meikittä. Iloisesti hymyilevä Biel näytti myös ilman ehostusta varsin hemaisevalta. Katso kuva tästä.

Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. 28-vuotias näyttelijätär nähdään parhaillaan myös Suomen valkokankailla Hollywood-tähtiä vilisevässä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.