Maailman suosituin teinitähti lopettaa uransa – fanit tyrmistyivät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna ainakin rahavirroilla mitattuna maailman suosituimmaksi teinitähdeksi noussut Miley Cyrus on ilmoittanut jättävänsä musiikkiuransa kokonaan. Näyttelijä-laulaja aikoo jatkossa keskittyä ainoastaan näyttelemiseen.

Taannoin Miley vihjasi pitävänsä vain taukoa musiikkiuraltaan, jotta hän voisi tehdä sen jälkeen paluun uudella aikuisemmalla musiikillaan. Nyt tauosta ei ole enää ollut puhetta, vaan Cyrus jättää musiikin kokonaan, Access Hollywood kertoi. Teinitähti on vahvistanut asian uuden elokuvansa ensi-iltajuhlissa.

Ennen uransa lopettamista Miley Cyrus tulee julkaisemaan vielä yhden täyspitkän albumin, joka tullee löytymään kauppojen hyllyiltä tämän vuoden kesäkuussa. Levyn nimeksi on tulossa I Can’t Be Tamed. Fanit ovat ottaneet tiedon vastaan tyrmistyneinä, sillä monikaan ei uskonut idolinsa jättävän vielä musiikkiuraansa kokonaan.

Hannah Montana -televisiosarjan tähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Miley aloitti julkisen uransa jo 12-vuotiaana. Äskettäin hänet nähtiin myös valkokankaalla samaan televisiosarjaan pohjautuvan elokuvan tähtenä. Viime vuonna nuori supertähti ilmoitti jättävänsä myös Disneyn suosikkisarjan, koska on omasta mielestään kasvanut ulos roolihahmostaan. Parhaillaan Miley nähdään valkokankaalla yhdessä nykyisen poikaystävänsä kanssa elokuvassa The Last Song.