Paris Hiltonin musiikkiura jatkui sittenkin – kuuntele biisi!

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on jälleen lämmittelemässä musiikkiuraansa toisen albuminsa muodossa. Neitokainen joutui taannoin taistelemaan laulujanuransa jatkosta, sillä suuret levy-yhtiöt kieltäytyivät julkaisemasta tähden toista albumia.

Nyt Paris on päättänyt julkaista levynsä oman Heiress Records -levy-yhtiönsä alla. Hiltonin itsensä mukaan uuden levyn kappaleet jatkavat tutulla pop-linjalla. Tähti kertoi taannoin Access Hollywoodille myös kirjoittaneensa itse kaikki levynsä kappaleet.

Uudelta vielä nimeämättömältä albumilta on nyt kuultavissa maistiainen, sillä levyn I Need You -niminen kappale on osittain kuultavissa netissä. Kuuntele kappale tästä tai artikkelin alta.

Paris julkaisi ensimmäisen omaa nimeään kantaneen albuminsa vuonna 2006. Levyn suosio jäi varsin alhaiseksi, vaikka levyn Stars Are Blind -sinkku nousikin usean maan singlelistoilla kymmenen joukkoon.