Sandra Bullockia tämän rintavan bruneten kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näytelijätär Sandra Bullock on pakoillut julkisuutta siitä lähtien, kun hänen aviomiehensä Jesse Jamesin uskottomuus tuli taannoin julki. Pariskunnan viisi vuotta kestänyt avioliitto ajautui kriisiin, kun julkisuuteen levisi tieto Jamesin pettäneen vaimoaan stripparina työskentelevän naisen kanssa peräti 11 kuukauden ajan.

Sittemmin Bullockin aviokriisi on syventynyt entisestään, sillä myös kolme muuta naista on julkisuudessa väittänyt harrastaneensa seksiä Jamesin kanssa viime vuosien aikana. Yksi heistä on losangelesilainen valokuvaaja Brigitte Daguerre, joka tuli julkisuuteen Bullockin aviomiehen järjestyksessään kolmantena salarakkaana.

Daguerre on kertonut TMZ-julkaisulle olleensa Jamesin kanssa intiimisti neljä kertaa ennen suhteen loppumista. Todisteina suhteesta naisella on edelleen tallessa 195 eroottissävyistä tekstiviestiä mieheltä. Katso kuvat tästä. Brigitte tuli alunperin Jessen palvelukseen vuonna 2008, kun hänet palkattiin yritykseen stylistiksi.