Shakira vihasi seksikästä vartaloaan – kävi vuosia terapiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinolaulaja Shakira on lukeutunut jo vuosien ajan maailman suosituimpiin popkaunottariin, mutta nyt neitokainen on kuitenkin itse kertonut ettei aiemmin pitänyt lainkaan vartalostaan. Hän paljasti joutuneensa käymään vuosien ajan terapiassa tullakseen toimeen vartalonsa kanssa.

33-vuotias kolumbialaissyntyinen laulajatähti tunnetaan lauluääänensä lisäksi myös upeasta ulkomuodostaan, jota neitokainen esitteleekin nykyisin mielellään seksiä tihkuvissa musiikkivideoissaan. Aina näin ei siis kuitenkaan ole ollut. People-lehden mukaan latinokaunotar joutui nimittäin vuodesta 2001 saakka tapaamaan psykologia jopa päivittäin hyväksyäkseen vartalonsa, josta muodostui sittemmin suoranainen päiväuni miljoonille miehille.

Viime vuonna Shakira teki paluun kahden vuoden opintovapaan jälkeen. Hän vietti pari vuotta aivan normaalina opiskelijana Los Angelesin UCLA-yliopistossa. Paluunsa jälkeen hänen musiikkinsa oli muuttunut aikaisempaa discommaksi ja tyyli selvästi aikaisempaa seksikkäämmäksi.