Mischa Bartonin rankka baari-ilta – oksensi kaikkialle

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä Mischa Barton on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä huonon työtilanteensa sekä selluliittiongelmansa vuoksi. Vakavista päihdeongelmistakin kärsinyt näyttelijä on jälleen tarttunut pulloon, sillä tähti on bongattu lauantaina Los Angelesin yöelämästä varsin huonossa kunnossa.

Suomessakin nähdystä O.C.-televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Barton juhli Hollywoodissa Bar Marmont – nimisessä julkisten suosimassa baarissa. Tähden baarista bonganneiden silminnäkijöiden mukaan yksin juhlimaan saapunut Barton oli jo sinne saapuessaan varsin humalassa.

– Muutama minuutti sen jälkeen, kun hän oli tullut sisään, hän juoksi ulos ja oksensi kaikkialle. Sitten hän meni takaisin sisälle, jossa hän vietti loppuillan, New York Post-lehden lähde kertoo.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.