Lopetettavan Ruma Betty -sarjan viimeisissä kuvauksissa ongelmia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suosikkisarja Ruma Betty kohtaa loppunsa lukuisten muiden televisiosarjojen tapaan. Yhdysvalloissa sarjaa esittävä ABC-televisiokanava ilmoitti yllättäen lakkauttavansa sarjan tuotannon neljänteen tuotantokauteen. Suomessa sarjaa esittää Nelonen.

Parhaillaan sarjan viimeisten kuvausten loppuunsaattaminen on ajankohtaista, mutta kuvauksissa syntyi hieman ongelmia vahvan tunnelatauksen kanssa. Ruma Bettyn miestähdet Mark Indelicato ja Michael Urie joutuivat nimittäin maanantaina tiukan paikan eteen, kun he joutuivat astumaan kameroiden eteen viimeisen kerran Ruma Betty -tähtinä. Indelicato valitteli tilannetta Twitter-blogissaan jo viikonloppuna.

– En voi uskoa, että tämä on toiseksi viimeinen kuvauspäivä. Tämä sade kertoo jotain Ruma Betty -sarjan lopusta. Huomasin juuri että minä olen kahden päivän päästä työtön, Indelicato kirjoitti.

– Huomenna aamulla minä teen viimeisen Ruma Betty -kohtaukseni. Luulen, että jos en ilmaannu paikalle, he eivät voi lopettaa sarjaa…? Urie lisäsi samassa foorumissa.

Ruma Betty -sarjasta on Yhdysvalloissa meneillään sen neljäs ja näin ollen siis viimeinen kausi. Suomessa muotilehden kulisseihin sijoittuva sarja on parhaillaan tauolla, mutta palaa maaliskuussa ruutuun kolmannen kauden uusinnoilla. Sarjaa tähdittävä America Ferrera on palkittu Bettyn roolistaan muun muassa Golden Globe sekä Emmy -palkinnoilla.