Megan Fox tyrmäsi Lara Croftin – syynä Angelina Jolie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien myötä kansainväliseksi supertähdeksi noussut Megan Fox on äänestetty jo useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja häntä on verrattu usein kollegaansa Angelina Jolieen. Fox itse ei ole vertauksesta mielissään samoin kuin ei myöskään Angelina.

Vertaukseen on kuitenkin antanut aihetta se, että Meganille on tarjottu aktiivisesti roolia seuraavan Tomb Raider -elokuvan pääosassa Lara Croftina. Nyt Megan Fox on kuitenkin tehnyt viimein päätöksensä ja kieltäytynyt roolitarjouksesta. Asiasta kertoneen People-lehden mukaan päätökseen vaikutti erityisesti se, että Megan haluaa saada lopun hänen ja Angelinan alituiselle vertailulle.

Päätös on jättänyt samalla Tomb Raider -elokuvan tuotantoyhtiön tukalaan tilanteeseen, sillä Foxin mukanaolo olisi tuonut elokuvalle huimasti lisänäkyvyyttä ja erityisesti mieskatsojia. Ennen projektin jatkumista tuottajien tulee löytää leffan päärooliin uusi tumma ja tulinen kaunotar.