Nämä mainokset sattuivat väärään paikkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Markkinointi ja mainonta ovat levinneet kaikkialle yhteiskuntaan, ja länsimaissa jokainen ihminen näkee huomaamattaankin tuhansia mainosviestejä joka päivä. Ei siis ole ihme, että aika ajoin markkinointiviestit sattuvat osumaan sellaiseen yhteyteen, jossa niiden viesti muuttuu.

Amerikkalainen viihdeblogi on koonnut sivuilleen esimerkkejä tällaisista epäonnekkaista sattumista, joissa mainoksia nähdään tarkoitetusta poikkeavissa yhteydessä. Katso kuvat tästä.

Mukana ovat muiden muassa jäätelömainoksessa roskista nuoleva nainen, jättiporkkanan edessä kontillaan oleva nainen, kaskomainos kolaribussissa ja tiedostojen polttamiseen viittaava mainos tulipalouutisen yhteydessä. Vastaavia mainoksia nähdään aika ajoin myös suomalaisissa lehdissä ja nykyisin erityisesti verkossa.