Tältä 90-luvun teinitähdet näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luku oli todellista teinitähtien kulta-aikaa, kun nuoria tähtiä nähtiin lukuisten televisiosarjojen pääosissa ja kyseinen lajityyppi sai myös omat suursuosikkinsa Beverly Hills 90210 -sarjasta. Sittemmin monet näistä teinitähdistä ovat jääneet tai jättäytyneet pois Hollywoodin A-sarjalaisista, mutta osa heistä tekee edelleen uraa sekä televisiossa että valkokankaalla.

Nyt Celebuzz-viihdesivusto on koonnut yhteen varsin kattavan otoksen 1990-luvun unohdetuista teinitähdistä ja hankkinut heistä mukaan myös tuoreempaa kuvamateriaalia. Nyt on siis oivallinen tilaisuus katsastaa miltä takavuosien lapsi- ja teinitähdet näyttävät nyt. Katso lista kuvineen tästä.

Mukana listan ennen-jälkeen -kuvissa ovat muiden muassa Blossom-sarjasta tutut Mayim Bialik ja Jenna von Oy, Mrs. Doubtfire – isä sisäkkönä -elokuvan pikkutyttö Mara Wilson, My Girl -klassikkoleffan tähti Anna Chlumsky ja Seitsemäs taivas -sarjan Mackenzie Rossman. Heistä jälkimmäinen nuori tähti on sittemmin poseeraannut yllättävän rohkeissakin kuvissa.