Popkaunotar jättiveloissa maksamattomien verojen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Faith Evans on ajautunut suuriin taloudellisiin vaikeuksiin maksamattomien verojen takia. Yhdysvaltojen veroviranomaiset ovat määränneet hänet maksamaan välittömästi yli 360.000 dollarin verovelat, mutta laulaja ei ole kyennyt hoitamaan maksuvelvoitettaan.

Urallaan hiljaiseloa jo viiden vuoden ajan viettänyt Faith Evans yritti äskettäin tehdä paluuta musiikkimarkkinoille, mutta paluu ei onnistunut odotetulla tavalla. Nyt hänen kimpussaan ovat sekä liittovaltion että kahden eri osavaltion veroviranomaiset, jotka haluavat omansa pois, Detroit News uutisoi.

36.360 dollarin maksun eräpäivä oli 4. maaliskuuta ja 119.821 dollarin maksun jo helmikuussa. Nyt veroviranomaiset peräävät saataviaan oikeusteitse ulosotossa. Tuoreimpana maksuna mukaan on tullut 204.000 dollarin verorästi New Jerseyn osavaltiosta. Samaan aikaan Faith Evans taistelee oikeudessa myös elokuvantekijöiden kanssa.