Rokkarin teinitytär Georgia Jagger yläosattomissa vaatemainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia Jagger on tehnyt jo jonkin aikaa omaa uraansa julkisuudessa. Mallinmittoihin nähden varsin lyhyt kaunotar on nähty tähän mennessä jo useiden muotimerkkien mainoskuvissa ja lehtien kansikuvissa.

Tammikuussa 18 vuotta täyttänyt neitokainen on saanut kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on siis pääasiassa farkkumerkki, ja tuoreissa mainoskuvissa teinitähti nähdäänkin poseeraamassa yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä ja lisää otoksia tästä.

18-vuotias Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.