Jersey Shore -tähdet pidetään erillään toisistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin kuinka kohuttu amerikkalainen realitysarja Jersey Shore saa pian jatkoa toisesta tuotantokaudesta, mutta samalla ryhmä sai kuitenkin porttikiellon Jerseyn rannoille. Tästä syystä amerikan-italialaiseksi itseään väittävä ökykahdeksikko joutuu kuvaamaan toisen tuotantokautensa Miamissa.

Kuvaukset alkavat pian, ja samalla tuotantoyhtiö on tehnyt kaikkensa säästääkseen ryhmän väliset jännitteet kameroiden eteen. Ennen kuvausten alkamista kahdeksikko jaettiin nimittäin kahteen osaan, miehiin ja naisiin. Heidät on pidetty erossa toisistaan jo jonkin aikaa, koska ryhmän sisäiset tapahtumat ja mahdolliset seksisuhteet halutaan säästää kameroiden eteen.

TMZ-julkaisun mukaan ryhmät ovat parhaillaan jo matkalla kohti Miamia toisistaan erossa. MTV-kanavalta saatujen tietojen mukaan miehet viettivät aikaansa muiden muassa Rhode Islandilla ja New York Cityssä. Julkaisun saamien tietojen mukaan tuotantoyhtiö takavarikoi tähdiltä jopa heidän matkapuhelimensa, etteivät he voisi olla yhteydessä toisiinsa ennen kuin kamerat saadaan taas viritettyä kuvausvalmiiksi Miamissa.