Jessica Szohr timminä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta tutuksi tullut Jessica Szohr tekee parhaillaan Yhdysvalloissa kovaa nousua julkkismaailman kärkikaartiin. Nuori ja tumma kaunotar poseerasi viime vuonna vähäpukeisena Men’s Health -lehden sivuilla.

Sittemmin Jessica jäi kuitenkin uudelleen hieman pimentoon, mutta nyt hän kaunistaa jälleen viihdelehtien sivuja tuoreilla bikinikuvillaan. Kuvankaunis brunette nähdäään nyt bikineissä sekä perinteisissä mallikuvissa että keikistelemässä ystävänsä kanssa ulkosalla. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Jessica Szohr on amerikkalainen malli-näyttelijä, joka esittää Gossip Girl -sarjassa Vanessa Abramsin roolia. Hänen sukunimensä juontaa juurensa Unkariin, josta hänen sukunsa polveutuu. Szohr aloitti mallinuransa 17-vuotiaana ja pääsi nopeasti poseeraamaan moniin nimekkäisiin lehtiin ja mainoskampanjoihin. Nykyisin Jessica seurustelee vastanäyttelijänsä Ed Westwickin kanssa. Hän on lisäksi esiintynyt myös lukuisissa muissa televisiosarjoissa, kuten CSI: Miami, Joan of Arcadia, Drake & Josh ja What I Like About You.