Kylie Minoguesta tulee X Factor -tuomari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa katsojakadosta kärsineessä, mutta maailmalla suuren suosion saaneessa X Factor -ohjelmassa on ulkomailla nähty toinen toistaan tunnetuimpia julkkistähtiä tuomaristossa. Yksi tuomareista on ollut poptähtenä tunnettu Dannii Minogue, joka on nyt vetäytymässä pestistään perheenlisäyksen vuoksi.

Ohjelman brittiversion tuomarina nähty popkaunotar on nyt kuitenkin saamassa ITV-kanavalta tihkuneiden huhujen mukaan mielenkiintoisen tuuraajan. Tilalle on nimittäin tulossa mahdollisesti supertähtenä tunnettu isosisko Kylie Minogue. Dannii tulee suunnitelmien mukaan palaamaan tuomaristoon heti äitiyslomansa jälkeen, mutta sillä välin Kylien kaavaillaan tuuraavan häntä ainakin tämän vuoden koelaulujen ajan. Alkuviikosta Danniin väitettiin saaneen potkut, mutta hän itse kiisti väitteet perättöminä.

Ohjelman tuomaristossa on nähty myös poptähti Cheryl Cole, jonka piti jo aiemmin jättää koko televisioura perustaakseen perheen. Vain pari viikkoa myöhemmin hänen aviomiehensä jäi kuitenkin kiinni uskottomuudesta ja suunnitelmat perheen perustamisesta vaihtuivat avioeroon. Parhaillaan ohjelman luoja Simon Cowell yrittää ylipuhua Cheryliä tuomaroimaan Yhdysvalloissa lähiaikoina lanseerattavaa X Factor -versiota.