64-vuotias Cher kauhistuttaa meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman suurimpien tähtien joukkoon jo vuosikymmenten ajan lukeutunut Cher tunnetaan erityisesti siitä, että hän yrittää tavoitella nuorekkuutta kaikin mahdollisin tavoin ja siitä että hän pitää itseään huomattavasti nuorempien miesten seurasta niin siviilissä kuin makuuhuoneessakin.

Ikääntymisen merkkejä vastaan ei voi kuitenkaan loputtomasti taistella. Vaikka taitavalla meikillä näitä merkkejä voidaankin peittää, paljastuu totuus viimeistään kun tähti ikuistetaan meikittömänä. Näin on nyt tapahtunut, kun Cher sattui osumaan paparazzin tähtäimeen lomallaan ilman meikkiä. Katso kuva tästä.

64-vuotias Cher ikuistettiin kyseiseen kuvaan maanantaina Havajilla, Yhdysvalloissa. Supertähti viettää parhaillaan hyvin ansaittua lomaansa Mauin saarella, jossa hänen päiväohjelmaansa on kuulunut perinteisen auringonpalvonnan lisäksi myös vauhdikkaita vesileikkejä.