Anna Paquin tuli kaapista – kaatoi heti verkkosivuston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä 1990-luvulla tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Anna Paquin nähdään parhaillaan HBO-yhtiön esittämässä True Blood -televisiosarjassa Sookie Stackhousen roolissa. Äskettäin hänet nimettiin Playboy-lehdessä seksikkäimpien julkkisten listalle.

Viime vuonna verkkoon vuoti valokuvia True Blood -sarjan seksikohtauksesta, jossa Anna Paquin nähtiin rinnat paljaana. Neitokainen itse totesi tuolloin Nylon-lehden haastattelussa lakonisesti, että hänellä on tapana riisua ennen seksin harrastamista.

Nyt Anna on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä hän on vahvistanut olevansa biseksuaali. Miehen kanssa kihloissa oleva kaunotar paljasti seksuaalisen suuntautumisensa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavassa kampanjavideossa. Tieto ilmoituksesta kaatoi välittömästi kampanjan verkkosivuston, mutta päivän mittaan sivusto saatiin taas toimimaan.

27-vuotias Kanadassa syntynyt ja Uudessa-Seelannissa varttunut Anna Paquin teki läpimurtonsa jo yksitoistavuotiaana elokuvassa The Piano, joka toi hänelle Parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon vuonna 1994. Tuolloin hän oli toiseksi nuorin Oscar-voittaja. Viime aikoina hänet on nähty Roguen roolissa X-Men -sarjan elokuvissa.