Assistentti: ”Vaimo yritti tappaa Dennis Hopperin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuolemansairas näyttelijäveteraani Dennis Hopper sai viime viikolla merkittävän tunnustuksen, kun hänen nimeään kantava tähti paljastettiin Hollywoodin Walk Of Famella. Nyt hänen avustajansa on tehnyt yllättävän syytöksen näyttelijän vaimoa kohtaan.

Amerikkalainen viihdelehti TMZ on saanut käsiinsä oikeudellisia asiakirjoja, joista käy selville, että joku on yrittänyt surmata Hopperin. Tähden avustajan Emily Davisin mukaan surmaamisyrityksestä epäilty olisi näyttelijän oma vaimo Victoria. Nyt julki tulleiden asiakirjojen mukaan avustaja oli kertonut epäilyistään viranomaisille kun julkkispari riiteli omaisuudenjaostaan.

Dokumenteissa Davis kertoo kaikkien talon asukkaiden olleen Victorian julmuuden armoilla, kun Dennis Hopper kiidätettiin sairaalahoitoon viime vuoden joulukuussa. Avustajan mukaan vaimo oli yrittänyt riistää aviomiehensä hengen, mutta hän ei kuitenkaan kertonut tarkemmin miten.

Davis kuitenkin kertoi vaimon kykenevän tekemään mitä tahansa turvatakseen osuutensa kuolemansairaan näyttelijän miljoonaperintöön. Myös Hopperin lapsi edellisestä avioliitosta, Marin Hopper, on kertonut pitävänsä Victorian käytöstä pelottavana. Victoria itse on kiistänyt väitteet.