Pamela Andersonin rinnat pursuivat bikineistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan tunnetuksi tullut Pamela Anderson on jälleen uransa huipulla, sillä hän osallistuu parhaillaan Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Varsin korkean profiilin realityohjelmaan osallistuminen ei ole kuitenkaan muuttanut sitä tosiseikkaa, että hän ilmeisesti pitää edelleen rintojensa paljastelusta.

Sähkömiehenä toimivasta miesystävästään äskettäin eronnut povipommi on nyt ikuistettu brittiläisen viihdelehden toimesta lomatunnelmissa. Lehteen päätyneistä kuvista voidaan huomata, että neitokainen oli valinnut ylleen aivan liian pienet bikinit, sillä ne eivät kyenneet peittämään hänen suurehkoa rintavarustustaan. Katso kuvat tästä.

Andersonin tanssipartrenina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa toimii australialainen ammattitanssija Damian Whitewood, joka on kommentoinut povipommin tanssitaitoja televisiohaastattelussa. Tanssikumppanin mielestä povipommin suuret rinnat ovat enemmän hyödyksi kuin haitaksi tanssin maailmassa.

– Ne auttavat pitämään vartalon painon varpailla, painon edessä ja se on bonusta. Tanssiin saadaan myös hyvä vartalokontakti, joka on sekin bonus, Whitewood kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa.