Harry Potter -tähti alastomana teinileffassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkäistä Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijänuorukainen Rupert Grint on laajentanut toimenkuvaansa myös muihin elokuvarooleihin. Pian hänet nähdään valkokankaalla rohkeassa roolissa, jossa hän vilahtaa myös alastomana.

Cherrybomb-nimisen elokuvan seksikohtauksessa Rupert Grintin vastanäyttelijänä nähdään kaunis vaaleaverikkö Kimberley Nixon. Katso elokuvan traileri tästä tai artikkelin alta. Grintin mukaan ensimmäisen seksikohtauksen kuvaaminen oli hänelle kova paikka. Kohtaus kuvattiin nimittäin luonnollisesti koko kuvausryhmän silmien edessä.

– Tein urani ensimmäisen sekiskohtauksen ja se oli traumaattinen kokemus, mutta Kimberleylle se oli vieläkin nolompi tilanne. Luulen, että se on helpompaa pojille. Se oli myös hänen ensimmäinen kertansa, joten olimme molemmat samanlaisessa tilanteessa. Oli outoa kun samassa huoneessa on kaksitoista muuta miestä, Rupert Grint kertoi The Sun -lehdelle.

23. huhtikuuta ensi-iltansa saava elokuva kertoo kolmen teini-ikäisen nuoren villistä viikonlopusta, joka pitää sisällään seksiä, juopottelua, huumeita ja varastelua. Meno oli ilmeisesti varsin rajua myös kulissien takana, sillä nuoret tähdet pitivät yhdessä hauskaa myös vapaa-ajallaan.

– Kuvausten aikana juopottelimme joka ilta, ja se auttoi saamaan yhteyden muihin, Grint kertoi.